Bialetti Rainbow Καφετιέρα χειρός Espresso για 6 φλιτζάνια + Borbone Αλεσμένος Καφές Quick view

Bialetti Rainbow Καφετιέρα χειρός Espresso για 6 φλιτζάνια + Borbone Αλεσμένος Καφές
  • Κατασκευαστής: Bialetti
  • Κωδικός Προϊόντος: Rainbow - 2508
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
45,90€ 37,90€
Rainbow mood
Το πρωινό πρέπει να ξεκινά με ευχάριστες στιγμές: το άρωμα του φρεσκοπαρασκευασμένου καφέ, το invisible murmur μιας καφετιέρας και την ασύγκριτη γεύση του πρώτου φλιτζανιού του καφέ. Με το Bialetti Rainbow, θα γίνει ακόμα καλύτερο, γιατί θα σας ευχαριστήσει όχι μόνο με τον άψογο νόστιμο καφέ, αλλά και με το πλούσιο χρώμα του. Και χάρη στην ποικιλία των αποχρώσεων, μπορείτε να επιλέξετε μια καφετιέρα που θα ταιριάζει καλύτερα στο πρωινό σας (και στην κουζίνα σας).
Το Bialetti Rainbow θα σας δώσει επιπλέον δύναμη και θα εμπνευστείτε νέα όνειρα.

Δημιουργήστε τη δική σας διάθεση με το Bialetti Rainbow!

Τι είδους καφές είναι κατάλληλος για την καφετιέρα
Η επιλογή μιας συγκεκριμένης ποικιλίας εξαρτάται περισσότερο από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ωστόσο, για να είναι ο καφές νόστιμος, είναι πολύ σημαντικό να είναι φρέσκος και υψηλής ποιότητας.

Όσον αφορά την άλεση, πρέπει να είναι μέτρια ή ελαφρώς αλεσμένο. Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε κυκλοφορήσει τον τέλειο αλεσμένο καφέ για τις καφετιέρες geyser. Προσπαθήσαμε να λάβουμε υπόψη τις προτιμήσεις του καθενός και πήραμε καφέ από μια μεγάλη ποικιλία ποικιλιών και γεύσεων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη) - έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές και να βρείτε το αγαπημένο σας.


Πώς να φτιάξετε καφέ σε μια καφετιέρα Bialetti Rainbow
Πριν από την πρώτη χρήση, σας συνιστούμε να παρασκευάζετε καφέ σε καφετιέρα 2-3 φορές και να το πετάξετε - αυτό θα ξεπλύνει σωματίδια σκόνης και υπολειμμάτων λιπαντικών από το εργοστάσιο, και στη θέση τους σχηματίζεται μια ευγενής μεμβράνη καφέ που βελτιώνει τη γεύση στο καφέ.

  1. Πρώτα ρίξτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι το επίπεδο της βαλβίδας ασφαλείας.
  2. Γεμίστε γενναιόδωρα τη χοάνη με αλεσμένο καφέ (αλλά μην σφίξετε), αφαιρέστε την περίσσεια από τις άκρες και εισάγετε τη χοάνη στη δεξαμενή.
  3. Βιδώστε σφιχτά τη μηχανή καφέ (κρατήστε το πάνω μέρος, όχι τη λαβή) και τοποθετήστε τη στη εστία. Μικρά μυστικά: παρασκευάζετε καφέ σε χαμηλή φωτιά - είναι καλύτερα να περιμένετε μερικά λεπτά περισσότερο, αλλά θα πάρετε τον τέλειο καφέ.
  4. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση, θα εμφανιστεί ένας αφρός με χρώμα καρυδιού από τη στήλη. Όταν ακούτε ένα μουρμουρητό και βλέπετε ότι ο καφές έχει φτάσει εντελώς στο άνω δοχείο, αφαιρέστε την καφετιέρα από τη φωτιά.
  5. Και τώρα το πιο σημαντικό σημείο: για να απολαύσετε πλήρως το άρωμα του καφέ, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το πιείτε μόλις το ρίξετε σε ένα φλιτζάνι.

Πώς να φροντίσετε για την καφετιέρα 
  • Πλύνετε την καφετιέρα σας μόνο με το χέρι χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια ή λειαντικά.
  • Μετά το πλύσιμο, σας συνιστούμε να σκουπίσετε καλά την καφετιέρα, ώστε να μην αφήνει ίχνη νερού μετά το στέγνωμα.
  • Στεγνώστε καλά όλα τα μέρη πριν ξανασυναρμολογήσετε την καφετιέρα.
  • Κατά διαστήματα, ελέγξτε τη διοχέτευση, το φίλτρο και τη σφράγιση για φθορά, με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να απαιτηθεί αντικατάσταση (θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στην ενότητα "Ανταλλακτικά").

  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Η επιφάνεια θέρμανσης πρέπει να αντιστοιχεί στο μέγεθος του κάτω μέρους της καφετιέρας. Εάν μαγειρεύετε σε σόμπα αερίου, βεβαιωθείτε ότι η φωτιά δεν υπερβαίνει τον πυθμένα.
  • Πάντα να ρίχνετε νερό στην καφετιέρα.
  • Μην φτιάχνετε τσάι, κακάο ή στιγμιαίο καφέ σε καφετιέρα geyser - αυτό θα φράξει το φίλτρο.
  • Αποθηκεύστε τον αλεσμένο καφέ στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο - με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσει τη γεύση του και δεν θα απορροφήσει ξένες οσμές.
  • Χρησιμοποιήστε φιλτραρισμένο νερό - με αυτόν τον τρόπο ο καφές θα αποδειχθεί πολύ πιο νόστιμος.